Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Scholing en ontwikkeling zijn belangrijker dan ooit. Werknemers en werkzoekende moeten zichzelf continu blijven ontwikkelen en werkgevers moeten ervoor zorgen dat hun medewerkers zich hun leven lang blijven ontwikkelen. Investeren in kennis is noodzakelijk om de veranderingen op de arbeidsmarkt bij te houden. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Aandacht voor lezen en schrijven

Meer dan 700.000 werknemers hebben moeite met lezen, schrijven en communiceren in het Nederlands. Het is dan lastig om werkinstructies te lezen, de computer te gebruiken of elkaar als collega’s goed te begrijpen. Met als gevolg samenwerkingsproblemen of onveilige situaties.

Als werkgever kan je bijdragen aan de verbetering van taalvaardigheid van jouw medewerkers door aan te sluiten bij het Taalakkoord. Samen met andere werkgevers in Nederland investeer je in taal. Door taal bespreekbaar te maken, jouw werknemers te scholen en opgedane kennis en ervaring met elkaar te delen. Meer hierover lees je op de website van het Taalakkoord.

Advies

Wil je persoonlijk advies, neem dan contact op met het Leerwerkloket


Handige links: