Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Scholing en ontwikkeling zijn belangrijker dan ooit. Werknemers en werkzoekende moeten zichzelf continu blijven ontwikkelen en werkgevers moeten ervoor zorgen dat hun medewerkers zich hun leven lang blijven ontwikkelen. Investeren in kennis is noodzakelijk om de veranderingen op de arbeidsmarkt bij te houden. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Word natuurlijk begeleider, word een Harrie

Inclusief ondernemerschap gaat verder dan iemand aannemen met een arbeidsbeperking. De juiste ondersteuning op de werkvloer zorgt voor een succesvol traject. Daarom bieden wij de Harrie Helpt training aan. In deze tweedaagse training worden jouw medewerkers opgeleid tot succesvolle begeleiders; de ideale collega’s voor iemand met een arbeidsbeperking. Harrie staat voor Hulpvaardig; Alert; Realistisch; Rustig; Instruerend en Eerlijk.

Over de training

Deze training is ontwikkeld voor mensen die als Harrie gaan functioneren of die al iemand met een arbeidsbeperking begeleiden. In deze training krijgen de deelnemers informatie, theorieën, praktijkvoorbeelden en tools die hen helpen bij het succesvol inzetten van de medewerker. Daarnaast is er in de training ook veel ruimte om ervaringen, ideeën en oplossingen uit te wisselen.

Kosten

De tweedaagse Harrie Helpt training kost € 550,- per deelnemer. Om zoveel mogelijk bedrijven de kans te geven om Harries op te leiden, geldt een maximum van één deelnemer per bedrijf, per trainingsdag. Wil je meer collega’s laten meedoen? Verspreid de aanmeldingen dan over meerdere datums. WerkgeversServicepunt Noord-Limburg vergoedt voor de eerste vier deelnemers per organisatie de deelnamekosten. Met andere woorden: je kunt vier medewerkers gratis laten deelnemen. Vanaf een vijfde deelnemer betaal je 50% van de trainingskosten zelf: je betaalt dan € 275,-. Vanaf de zesde deelnemer betaal je zelf de volledige kosten van € 550,-.

Is een deelnemer verhinderd? Je mag altijd een vervanger sturen. Bij afmelding binnen vijf werkdagen voor de training, brengen we de volledige trainingskosten (€ 550,-) in rekening.

Trainingsdata 2023

  • 15 februari en 15 maart
  • 23 maart en 26 april
  • 2 mei en 30 mei
  • 1 juni en 27 juni
  • 12 september en 17 oktober
  • 24 oktober 29 november

Deelname

Wil je deelnemen aan een training of collega’s aanmelden? Neem contact op met het Werkgeversservicepunt.