Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Scholing en ontwikkeling zijn belangrijker dan ooit. Werknemers en werkzoekende moeten zichzelf continu blijven ontwikkelen en werkgevers moeten ervoor zorgen dat hun medewerkers zich hun leven lang blijven ontwikkelen. Investeren in kennis is noodzakelijk om de veranderingen op de arbeidsmarkt bij te houden. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Over Leerwerkoket Noord-Limburg

English version > about us

Leren en werken zijn tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden. De arbeidsmarkt is continu in beweging, werkzaamheden verdwijnen, wijzigen en nieuwe werkzaamheden ontstaan. Het is niet meer vanzelfsprekend om langere tijd bij dezelfde werkgever of in dezelfde functie te werken. Baanzekerheid heeft plaats gemaakt voor werkzekerheid. Voldoende actueel opgeleid zijn, is een belangrijke voorwaarde voor succes op de arbeidsmarkt. Door te blijven leren en ontwikkelen ben en blijf je optimaal inzetbaar op de arbeidsmarkt.

In het speelveld van leren en werken zijn wij graag een onafhankelijke en verbindende schakel. Versterken van de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt in de arbeidsmarktregio Noord-Limburg, dat is ons doel.

Wat biedt het Leerwerkloket Noord-Limburg?

De samenwerking tussen het UWV, de Noord-Limburgse gemeenten, het Werkgeversservicepunt en de regionale MBO opleiders (Gilde Opleidingen en Yuverta) biedt werk- en leertrajecten die aansluiten op de regionale arbeidsmarktbehoefte. Daarnaast biedt het Leerwerkloket kosteloos informatie en advies voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden met een vraag op het gebied van leren en werken.

Het team van het Leerwerkloket Noord-Limburg

Glenn van Dijk

Mijn naam is Glenn van Dijk en ik ben als loopbaanadviseur verbonden aan het Leerwerkloket. De combinatie van leren en werken ken ik uit eigen ervaring goed. Het vinden van werk dat bij je persoonlijkheid en kwaliteiten past vraagt een goede kennis van jezelf en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Ik bied je graag mijn hulp aan om beide beter inzichtelijk te krijgen.

Afbeelding
Glenn

Jolanda Dings

Ik ben mijn loopbaan begonnen als intercedent en later vestigingsmanager bij een uitzendbureau. Van daaruit ben ik aan de slag gegaan als trajectbegeleider bij een re├»ntegratiebedrijf en vervolgens als loopbaancoach voor voortijdig schoolverlaters. Het adviseren over scholing en leren & werken is dus iets wat ik al lange tijd doe. Ik geloof heilig in Leven Lang Ontwikkelen. Iedereen heeft het recht zich te blijven ontwikkelen, ongeacht leeftijd, opleidingsniveau of werkervaring. Ik kan me heel goed voorstellen dat als je een loopbaanvraag hebt, het door de veelheid aan informatie lastig is te bepalen waar je moet beginnen. Dan kan een gesprek verhelderend werken. Samen maken we je loopbaanvraag concreet en ik zet mijn kennis, ervaring en netwerk voor je in om je handvaten te bieden om de volgende stap in je loopbaan te zetten.

Afbeelding
Jolanda