Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Scholing en ontwikkeling zijn belangrijker dan ooit. Werknemers en werkzoekende moeten zichzelf continu blijven ontwikkelen en werkgevers moeten ervoor zorgen dat hun medewerkers zich hun leven lang blijven ontwikkelen. Investeren in kennis is noodzakelijk om de veranderingen op de arbeidsmarkt bij te houden. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Onderwijsloket: het informatiepunt voor werken in het onderwijs

Het Onderwijsloket is begin 2020 gestart op initiatief van de Vereniging Hogescholen (VH) en de Universiteiten van Nederland (UNL). Dit is hét online platform met alle informatie over werken in het onderwijs in Nederland. Overweeg jij een carrière als leraar in het onderwijs? Of wil jij binnen het onderwijs doorgroeien of een overstap maken naar een andere sector? Het Onderwijsloket beantwoordt gratis al je vragen. Welke routes er voor jou mogelijk zijn, welke functies je binnen een school kunt vervullen en met welke praktische zaken je rekening kunt houden als je in het onderwijs wilt werken.

Zo werkt het Onderwijsloket: wij helpen je op weg!

Het Onderwijsloket beantwoordt graag jouw vragen over werken in het onderwijs. Zowel over de routes naar een baan als leraar, als over de andere functies binnen een school en praktische zaken, zoals salaris. Je kunt het antwoord op je vraag vinden in onze kennisbank: lees onze artikelen, bekijk de veelgestelde vragen of blader door de ervaringsverhalen van docenten uit het onderwijs. Om erachter te komen welke routes er voor jou mogelijk zijn, kun je ook gebruik maken van onze routetool. Kun je het antwoord op je vraag niet vinden of heb je een vraag die betrekking heeft op jouw achtergrond, situatie of wensen? Ook dan helpen we je graag verder. Laat een contactverzoek achter, bel of mail. We denken met je mee en vertellen je wat je van een baan in het onderwijs kunt verwachten en welke stappen je kunt nemen.

Voor verdere informatie en contact opnemen, kijk op de website van Het Onderwijsloket.