Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Scholing en ontwikkeling zijn belangrijker dan ooit. Werknemers en werkzoekende moeten zichzelf continu blijven ontwikkelen en werkgevers moeten ervoor zorgen dat hun medewerkers zich hun leven lang blijven ontwikkelen. Investeren in kennis is noodzakelijk om de veranderingen op de arbeidsmarkt bij te houden. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Agenda

De webinars van UWV helpen je bij het vinden van werk. Je leert bijvoorbeeld hoe je opvalt met je cv, waar veel kans is op werk en hoe jij jezelf onderscheidt van andere sollicitanten. De webinars zijn voor iedereen beschikbaar, ook als je geen uitkering van het UWV ontvangt.
Afbeelding
Online webinars
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je je baan kwijtgeraakt en wil je je laten omscholen naar een baan met werkzekerheid? Misschien is werken in de techniek iets voor jou!
Afbeelding
Wij Techniek
Elke 1e dinsdagmiddag van de maand is een van onze adviseurs aanwezig bij de bibliotheek in Venray voor een inloopspreekuur. Je bent welkom voor een gratis loopbaangesprek en informatie over scholing en werk. Het eerstvolgende spreekuur is op 5 september van 13 tot 16 uur.
Afbeelding
NL_inloopspreekuur
Dit spreekuur wordt speciaal georganiseerd voor iedereen die een carri√®reswitch naar zorg en welzijn overweegt of degene die naar deze sector terug wil keren (herintreder).  
Afbeelding
Ontdekdezorg spreekuur
Elke 2e donderdagochtend van de maand is een van onze adviseurs aanwezig bij de bibliotheek in Gennep voor een inloopspreekuur. Je bent welkom voor een gratis loopbaangesprek en informatie over scholing en werk. Het eerstvolgende spreekuur is op 14 september van 10.00 uur tot 13.00 uur.
Afbeelding
Biblioplus
Heb je interesse in elektro- en installatietechniek, maar niet de juiste diploma's? Kom dan kennismaken op 15 november met deze branche waarin volop mogelijkheden zijn voor zij-instromers!
Afbeelding
bouwvakker sego
Het is van belang om te blijven leren en ontwikkelen. Maar hoe doe je dat? Om je hierin op weg te helpen organiseert het Leerwerkloket Noord-Limburg op donderdag 23 november van 18.30 tot 20.30 uur in de bibliotheek in Gennep een interactieve workshop voor werkenden en werkzoekenden. 
Afbeelding
Loopbaancirkel