Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Scholing en ontwikkeling zijn belangrijker dan ooit. Werknemers en werkzoekende moeten zichzelf continu blijven ontwikkelen en werkgevers moeten ervoor zorgen dat hun medewerkers zich hun leven lang blijven ontwikkelen. Investeren in kennis is noodzakelijk om de veranderingen op de arbeidsmarkt bij te houden. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Agenda

Heb je interesse in de zorg en welzijn? De komende maanden organiseer Zorgnet Limburg weer diverse voorlichtingsbijeenkomsten om je te informeren over leren en werken in zorg en welzijn.
Afbeelding
Zorgnet Limburg
Elke 2e donderdagmiddag van de maand is een van onze adviseurs aanwezig bij de bibliotheek in Bergen of Gennep voor een inloopspreekuur. Je bent welkom voor een gratis loopbaangesprek en informatie over scholing en werk. Het eerstvolgende spreekuur is op 10 november in Bergen van 14.00 uur tot 17.00 uur.
Afbeelding
Biblioplus
Elke 3e woensdag van de maand van 9 uur tot 12 uur is een adviseur van het Leerwerkloket aanwezig bij de bibliotheek in Venlo voor een inloopspreekuur. Je bent welkom voor een gratis loopbaangesprek en informatie over scholing en werk. Een afspraak maken is niet nodig! Het eerstvolgende spreekuur is op 19 oktober.
Afbeelding
LWL-NL-bibliotheek Venlo