Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Scholing en ontwikkeling zijn belangrijker dan ooit. Werknemers en werkzoekende moeten zichzelf continu blijven ontwikkelen en werkgevers moeten ervoor zorgen dat hun medewerkers zich hun leven lang blijven ontwikkelen. Investeren in kennis is noodzakelijk om de veranderingen op de arbeidsmarkt bij te houden. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Agenda

JobOn biedt diverse gratis e-learnings en events, zoals Maak in 1 dag je video cv, oefen je sollicitatiegesprek, jouw droombaan: drie inzichten die je daarbij helpen.
Afbeelding
verzilver je ervaring met een ervaringscertificaat
Bekijk op studiekeuze123 wanneer er open dagen, meeloopdagen, proefstudeerdagen, etc zijn bij hogescholen en universiteiten.
Afbeelding
collegezaal
Wanneer je als werkgever werk wilt bieden aan mensen met een extra ondersteuningsbehoefte en je wilt handvaten op welke manier je deze medewerkers het beste kunt begeleiden, dan kun jij of een leidinggevende uit jouw bedrijf de 2 daagse Harrie training volgen.
Afbeelding
Harrie
Sta jij voor je studiekeuze? Ben je er nog niet uit? Breng dan een bezoek aan Onderwijsbeurs Zuid. Deelname is gratis na aanmelding via de site.
Afbeelding
Onderwijsbeurs Zuid