Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Scholing en ontwikkeling zijn belangrijker dan ooit. Werknemers en werkzoekende moeten zichzelf continu blijven ontwikkelen en werkgevers moeten ervoor zorgen dat hun medewerkers zich hun leven lang blijven ontwikkelen. Investeren in kennis is noodzakelijk om de veranderingen op de arbeidsmarkt bij te houden. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Agenda

De bouw, infra en techniek investeren in mensen! Deze sectoren blijven groeien en hebben in de komende jaren veel mensen nodig. Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen we hoe deze sectoren eruitzien, waarom ze mensen nodig hebben en in welke functies.
Afbeelding
LWL-NL Je gaat het maken
Het Ministerie van Defensie organiseert in de maanden juli, augustus en september een aantal voorlichtingsactiviteiten waarin je geïnformeerd wordt over de vacatures en opleidingsmogelijkheden bij de Luitenant-generaal Bestkazerne in Vredepeel.
Afbeelding
Weken bij defensie
Elke 2e donderdagmiddag van de maand is een van onze adviseurs aanwezig bij de bibliotheek in Bergen of Gennep voor een inloopspreekuur. Je bent welkom voor een gratis loopbaangesprek en informatie over scholing en werk. Het eerstvolgende spreekuur is op 15 september in Bergen van 14.00 uur tot 17.00 uur.
Afbeelding
Biblioplus
Elke 3e woensdag van de maand van 9 uur tot 12 uur is een adviseur van het Leerwerkloket aanwezig bij de bibliotheek in Venlo voor een inloopspreekuur. Je bent welkom voor een gratis loopbaangesprek en informatie over scholing en werk. Een afspraak maken is niet nodig! Het eerstvolgende spreekuur is op 21 september.
Afbeelding
LWL-NL-bibliotheek Venlo
Op 29 september van 13.00 tot 17.00 organiseren de scholingsadviseurs van het UWV samen met het Leerwerkloket Noord-Limburg een inloop bij het UWV Venlo voor gratis scholings- en loopbaanadvies.
Afbeelding
Loopbaanadvies