Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Scholing en ontwikkeling zijn belangrijker dan ooit. Werknemers en werkzoekende moeten zichzelf continu blijven ontwikkelen en werkgevers moeten ervoor zorgen dat hun medewerkers zich hun leven lang blijven ontwikkelen. Investeren in kennis is noodzakelijk om de veranderingen op de arbeidsmarkt bij te houden. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Gids taalaanbod Noord-Limburg

Aan de slag met taal

Wil je aan de slag met taal? Dan is deze gids een musthave. We hebben namelijk heel veel belangrijke en praktische informatie voor je gebundeld: praktische tips en adviezen over hoe je een taaltraject slim organiseert, informatie over subsidies en regelingen die je kunt aanvragen om een taaltraject mee te bekostigen én… een overzicht van het taalaanbod in de regio.

Elke taalaanbieder heeft zijn eigen pagina, met daarop overzichtelijk de dienstverlening weergegeven. Deze informatie helpt je om na te denken over jouw wensen en behoeften ten aanzien van een taaltraject en om een eerste selectie van mogelijke aanbieders te maken. Tegelijkertijd willen we benadrukken dat een taalaanbod altijd maatwerk is. De sector waar jouw bedrijf actief in is, de aard van de werkzaamheden, de samenstelling van jouw team en de persoonlijke behoeften van jou als werkgevers en jouw medewerkers zijn belangrijke vertrekpunten.

Via onderstaand PDF-bestand kan de gids geraadpleegd worden.

Afbeelding
Aan de slag met taal

We kunnen ons voorstellen dat je na het lezen van deze gids dan ook nog vragen hebt. Of dat je hulp kunt gebruiken om het taaltraject verder vorm te geven. Ook dan staan we voor je klaar. We helpen je bij het vinden van een passende taalaanbieder en kunnen je adviseren over de financiering. Bel of mail ons! Dan maken we een afspraak voor een persoonlijke kennismaking en gaan we samen aan de slag.