Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Scholing en ontwikkeling zijn belangrijker dan ooit. Werknemers en werkzoekende moeten zichzelf continu blijven ontwikkelen en werkgevers moeten ervoor zorgen dat hun medewerkers zich hun leven lang blijven ontwikkelen. Investeren in kennis is noodzakelijk om de veranderingen op de arbeidsmarkt bij te houden. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

LimburgLeert voor alle Limburgers en Limburgse werkgevers

LimburgLeert voor alle Limburgers

LimburgLeert is een gezamenlijk initiatief van Limburgse werkgevers, MBO- en HBO-opleiders in Limburg, vakbonden, Provincie Limburg, UWV, arbeidsmarktregio's Noord-, Midden- en Zuid-Limburg en SBB en wordt georganiseerd door de Leerwerkloketten en Leo Loopbaan.

Op dit moment werken nog heel veel mensen thuis. Dat kan een uitdaging zijn, maar schept zeker ook kansen. De afgelopen periode heeft steeds beter zichtbaar gemaakt dat de arbeidsmarkt aan het veranderen is. Nadenken over je huidige positie en stil staan bij je ontwikkeling is iets wat daarom erg belangrijk is. Op zoek naar mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? LimburgLeert biedt alle Limburgers toegang tot een groot aanbod aan online cursussen en informatie. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Kijk dan voor het cursusaanbod en gratis loopbaanadvies op Limburgleert.nl.

LimburgLeert voor werkgevers

Op veel fronten is de impact van het corona virus merkbaar, zo ook bij organisaties. Als ondernemer ben jij in deze tijd dus ook crisismanager. In de praktijk zien we dat werkgevers tegen veel belangrijke uitdagingen staan, zoals de impact die deze tijd heeft op werknemers en hoe je daar als organisatie het beste mee om kan gaan. LimburgLeert helpt je op weg door ondersteuning te bieden met ontwikkeling van je werknemers. Lees op de website van LimburgLeert meer hierover.