Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Scholing en ontwikkeling zijn belangrijker dan ooit. Werknemers en werkzoekende moeten zichzelf continu blijven ontwikkelen en werkgevers moeten ervoor zorgen dat hun medewerkers zich hun leven lang blijven ontwikkelen. Investeren in kennis is noodzakelijk om de veranderingen op de arbeidsmarkt bij te houden. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Film praktijkleren met een praktijkverklaring

Met veel enthousiasme werken we in de regio Noord-Limburg samen om kwetsbare mensen op de arbeidsmarkt verder te helpen. De mbo-route Praktijkleren met een Praktijkverklaring is een product waarmee reeds veel mensen zich verder hebben kunnen ontwikkelen, in hun kracht zijn gezet en blij zijn gemaakt. 

 

Afbeelding
Drie mensen aan het werk in de techniek

Praktijkleren

Wat als je niet over het juiste diploma beschikt maar wèl de motivatie en kwaliteiten in huis hebt? Praktijkleren met een praktijkverklaring biedt medewerkers de kans om al werkende ervaring op te doen en te leren. Een opstap naar de arbeidsmarkt middels een op maat gemaakt mbo-scholingstraject, passend bij zowel de deelnemer als het bedrijf.

Werknemers zoals Joris, Nazir en Anwuilika die gewaardeerd worden om wat ze kunnen. Want iedereen kan wat!

De praktijkverklaring geeft je een bewijs van wat je allemaal kan. Een verklaring die vermeld kan worden op je cv, zodat je beter aansluit op de arbeidsmarkt. Een win-win situatie voor werknemers èn organisaties.

Trots

Wij zijn trots op de kansen die we deelnemers hiermee geven. Daarom  heeft Gilde Opleidingen een mooie film gemaakt waarin zowel vanuit het perspectief van de deelnemer, de praktijkopleider en werkgever en het onderwijs de meerwaarde van praktijkleren met een praktijkverklaring wordt belicht. Praktijkleren met een praktijkverklaring biedt volop kansen! 

Via deze link is de film te bekijken: https://vimeo.com/607243367/6ebff7d958

Neem voor meer informatie over praktijkleren contact op met het Leerwerkloket