Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Scholing en ontwikkeling zijn belangrijker dan ooit. Werknemers en werkzoekende moeten zichzelf continu blijven ontwikkelen en werkgevers moeten ervoor zorgen dat hun medewerkers zich hun leven lang blijven ontwikkelen. Investeren in kennis is noodzakelijk om de veranderingen op de arbeidsmarkt bij te houden. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Voorlichtingsactiviteiten Ministerie van Defensie

Datum en tijd
Einddatum

Het Ministerie van Defensie organiseert in de maanden juli, augustus en september een aantal webinars en een infodag waarin je geïnformeerd wordt over de vacatures en opleidingsmogelijkheden bij het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando (DGLC). Het DGLC opereert vanuit de Luitenant-generaal Bestkazerne in Vredepeel. De eenheid bestaat uit meer dan 700 Land- en Luchtmachtmilitairen.

Webinars

Tijdens de webinars kom je meer te weten over de geavanceerde luchtverdedigings- systemen waarmee we op korte en lange afstand krachtig kunnen optreden. Uiteraard vertellen we je ook wat over de radarsystemen waarmee de doelwitten gelokaliseerd worden.

Via een online meeting maak je kennis met onze recruiter die je alles vertelt over het werk en leven als soldaat/korporaal/onderofficier luchtverdediger bij het DGLC, een eenheid die bestaat uit militairen van de Luchtmacht én Landmacht.

In de maanden juli, augustus en september worden de volgende webinars aangeboden:

  • 6 juli en 10 augustus Onderofficier Luchtverdediging
  • 9 augustus en 13 september Manschap Luchtverdediging

Infodag

op dinsdag 20 september vindt een infodag Luchtverdediging plaats op de kazerne in Vredepeel.

Je krijgt een goed beeld van het werk en leven op een kazerne waar zowel Landmacht- als Luchtmachtmilitairen werken. Je gaat op bezoek bij de eenheden 802 Squadron (Luchtmacht) en 13 Luchtverdedigingsbatterij (Landmacht). Militairen vertellen je over het wapensysteem waar zij mee werken en we gaan met elkaar een uitdagend sportmoment aan. Op de infodag beantwoorden we al jouw vragen over werken als luchtverdediger. Alle functies en niveaus komen aan bod op deze infodag: soldaat en korporaals functies, als ook de onderofficier en officier functies van het DGLC.

Aanmelden voor deze voorlichtingsactiviteiten kan via Werken bij defensie