Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Scholing en ontwikkeling zijn belangrijker dan ooit. Werknemers en werkzoekende moeten zichzelf continu blijven ontwikkelen en werkgevers moeten ervoor zorgen dat hun medewerkers zich hun leven lang blijven ontwikkelen. Investeren in kennis is noodzakelijk om de veranderingen op de arbeidsmarkt bij te houden. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

"Ontdekdezorg spreekuur" in Panningen

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Bibliotheek Panningen, Wilhelminaplein 1

Dit spreekuur wordt speciaal georganiseerd voor iedereen die een carrièreswitch naar zorg en welzijn overweegt of degene die naar deze sector terug wil keren (herintreder).  
Heb je een uitkering, ben je statushouder of wil je je voor enkele uren beschikbaar stellen? Je bent van harte welkom.

Wat kun je verwachten:
‘Ik weet niet waar ik moet beginnen?’ is de meest gestelde vraag.
Emile, adviseur van het Loopbaanloket Zorgnet Limburg, gaat graag met jou in gesprek om deze vraag te beantwoorden en je verder te informeren.
Zo bespreken jullie de verschillende functies, vacatures, opleidingen en natuurlijk het salaris want ook dat is belangrijk.
Je ontvangt tips en informatie waarmee je vervolgstappen kunt zetten in je zoektocht naar een succesvolle carrièreswitch en loopbaan in deze sector.
Ontdek samen de mogelijkheden van een leer- werktraject (BBL-opleiding), een combinatie van leren en werken met salaris!
Ook wordt er besproken hoe je extra ondersteuning kunt krijgen van een professionele loopbaancoach (dit is gratis en onafhankelijk).

Tijden: 
Iedere eerste woensdagochtend van de maand

  • 4 oktober 2023
  • 1 november 2023
  • 6 december 2023

Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 12.00 uur.
Je kunt zo binnenlopen maar als je je vooraf aanmeldt voor een gesprek (onze voorkeur) dan krijg je de volledige aandacht die je nodig hebt.
Na aanmelding nemen we contact met je op!

Aanmelden "Ontdekdezorg spreekuur"

Ben je niet computervaardig?
Bellen voor een afspraak mag ook: 06-5346 8651 of stuur een Whatsapp bericht.