Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Scholing en ontwikkeling zijn belangrijker dan ooit. Werknemers en werkzoekende moeten zichzelf continu blijven ontwikkelen en werkgevers moeten ervoor zorgen dat hun medewerkers zich hun leven lang blijven ontwikkelen. Investeren in kennis is noodzakelijk om de veranderingen op de arbeidsmarkt bij te houden. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

LEX, De Limburg Experience

Datum en tijd
Einddatum

Met LEX kun je de verschillende arbeidsmarktsectoren ontdekken. Er zijn 19 sectoren die elk wat anders te bieden hebben. Kom erachter wat jouw kansen zijn binnen deze sectoren. Op de website van LEX vind je uitgebreide informatie over de 19 sectoren en kun je een LEX Experience aanvragen. 

Met de LEX Experience heb je de kans je verder te verdiepen in een sector en vrijblijvend kennis te maken met deelnemende werkgevers. Ben jij benieuwd welke bedrijven aangesloten zijn bij LEX?
Hier lees je meer informatie over elk bedrijf. Zoals de sector waarin zij actief zijn, hoe de experiences zijn vormgegeven en waar het bedrijf gevestigd is.

Website LEX Experience