Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Scholing en ontwikkeling zijn belangrijker dan ooit. Werknemers en werkzoekende moeten zichzelf continu blijven ontwikkelen en werkgevers moeten ervoor zorgen dat hun medewerkers zich hun leven lang blijven ontwikkelen. Investeren in kennis is noodzakelijk om de veranderingen op de arbeidsmarkt bij te houden. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

IT-oriëntatiedag

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Online

Wat is de Techgrounds IT-oriëntatiedag?

Werkzoekenden en mensen met een omscholingswens kunnen in één dag ontdekken wat IT is en/of IT bij hen past. Je leert ook welke vervolgstappen je kunt nemen naar een loopbaan in IT, ontmoet opleiders en mensen die de sprong al hebben gewaagd en omgeschoold zijn. De IT-oriëntatiedagen van Stichting Techgrounds zijn toegankelijk, inspirerend én 100% gratis!

Hoe ziet de oriëntatiedag eruit?​

De IT-oriëntatiedag heeft het karakter van een informatiedag, met een duidelijk programma. De dag is inspirerend en helpt de omscholer/ werkzoekende op weg. Daarnaast helpt het Loopbaanbegeleiders om een beter beeld te krijgen van IT en zo klanten beter op weg te helpen.

Krijg antwoord op vier vragen:

  • Is omscholing iets voor mij?
  • Welke richtingen zijn er in de IT?
  • Bij welke richting horen welke IT-banen?
  • Welke IT-opleiding brengt mij bij welke IT-baan?

In maart vindt de IT-oriëntatiedag op 7 mei plaats.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Techgrounds