Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Scholing en ontwikkeling zijn belangrijker dan ooit. Werknemers en werkzoekende moeten zichzelf continu blijven ontwikkelen en werkgevers moeten ervoor zorgen dat hun medewerkers zich hun leven lang blijven ontwikkelen. Investeren in kennis is noodzakelijk om de veranderingen op de arbeidsmarkt bij te houden. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

FutureLab, digitaal bewust werken aan je loopbaan

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
online

Training FutureLab

De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt gaan razendsnel. De digitalisering neemt toe en termen als Artificial Intelligence, robotisering en deepfake worden je tegenwoordig om de oren gegooid. De tieners van nu groeien ermee op, maar de wat oudere doelgroep staat hierbij nog weleens voor uitdagingen. Herken jij dit? Daarom is er de training FutureLab van JobOn. Een afwisselende, leerzame en inspirerende online ontdekkingsreis.  

JobOn dé community voor werkzoekenden

JobOn is de landelijke community voor iedereen die een volgende stap wil zetten in de loopbaan. Vanuit onze programma's en met inzet van onze vrijwilligers en in samenwerking met partners bieden wij activiteiten voor werkzoekenden in hun zoektocht naar passend werk.

Dit doen we door het organiseren van workshops, trainingen, webinars en wandelingen. Wij werken aan vaardigheden en bieden kennis, inspiratie én een netwerk. Je bent van harte welkom in de JobOn leercommunity voor jouw stap naar de ideale werkomgeving. Al onze activiteiten zijn kosteloos bij te wonen en mogelijk gemaakt vanuit financiering vanuit Gemeenten en fondsen en door inzet van vele vrijwilligers, die maatschappelijk een bijdrage willen leveren door werkzoekenden te helpen met de stap in de loopbaan. 

FutureLab programma

Het FutureLab programma duurt een maand en bestaat uit twee coachgesprekken, drie online bijeenkomsten via Zoom en e-learnings. 

 1. Intakegesprek met jouw persoonlijke coach 
   
 2. Drie online bijeenkomsten (via Zoom, 2 uur per keer)  
  • Bijeenkomst 1 - Escape Room: door gebruik te maken van de basis digitale vaardigheden krijg je op een speelse manier inzicht in de belevingswereld van recruiters anno nu en in je eigen vaardigheden.
  • Bijeenkomst 2 - Inspiratiesessie over digitalisering en de nieuwste digitale innovaties: Welke banen horen hierbij en welke kansen biedt het voor jou?
  • Bijeenkomst 3 - Bootcamp! Ga aan de slag met het omzetten van de door jou opgedane inzichten uit de eerste bijeenkomsten in een persoonlijk opleidingsplan met vervolgstappen.
    
 3. Afsluitend adviesgesprek met coach inclusief bespreking van vervolgmogelijkheden.

Daarnaast volg je in eigen tijd een e-learning van I.AMDIGITAL en kan je werken aan persoonlijke ontwikkeling middels het volgen van coachingsmodules van eelloo. Ook een arbeidsmarktscan behoort tot de mogelijkheden.

Ben jij enthousiast geworden en wil je jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Nieuwe vaardigheden leren? Een overstap maken naar de ICT? Mis deze kans dan niet en meld je aan. Deelname aan de training bedraagt € 1.500,-, maar dankzij speciale subsidies kan je kosteloos deelnemen aan het FutureLab. 

Wij starten maandelijks met deze opleiding. Vragen over de training, neem dan contact op met Willy, de coach van FutureLab, zij informeert je graag verder over het programma willy@jobon.nl

Startdata FutureLab

Maandelijks is er de mogelijkheid om in te stromen en aanmelding is mogelijk voor de eerstvolgende twee trainingen; 

Mei editie
Maandag 13 mei, woensdag 22 mei en maandag 27 mei van 9.50-12.00 uur.

Juli editie
Maandag 1 juli, maandag 8 juli en maandag 15 juli van 9.50-12.00 uur.

Aanmelden Futurelab