Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Scholing en ontwikkeling zijn belangrijker dan ooit. Werknemers en werkzoekende moeten zichzelf continu blijven ontwikkelen en werkgevers moeten ervoor zorgen dat hun medewerkers zich hun leven lang blijven ontwikkelen. Investeren in kennis is noodzakelijk om de veranderingen op de arbeidsmarkt bij te houden. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Evenementen

LEX: de Limburg Experience. Maak kennis met beroepen en bedrijven en ontdek jouw mogelijkheden op de Limburgse arbeidsmarkt. LEX, de oriëntatiecarrousel van Leo Loopbaan en Leerwerkloket.
Afbeelding
Leo Loopbaan
De webinars van UWV helpen je bij het vinden van werk. Je leert bijvoorbeeld hoe je opvalt met je cv, waar veel kans is op werk en hoe jij jezelf onderscheidt van andere sollicitanten. De webinars zijn voor iedereen beschikbaar, ook als je geen uitkering van het UWV ontvangt.
Afbeelding
Online webinars
Heb je interesse in de zorg en welzijn? Zorgnet Limburg organiseert regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten en webinars om je te informeren over leren en werken in zorg en welzijn.
Afbeelding
Zorgnet Limburg
Wil je in het nieuwe studiejaar met een opleiding starten, maar twijfel je nog met welke opleiding? In de maanden mei en juni organiseert Gilde Opleidingen diverse studiekeuze events om je te helpen een goede keuze te maken.
Afbeelding
studiekeuze
Is IT geschikt voor jou als carrière-optie? Ontdek het gratis tijdens een IT-oriëntatiedag van Techgrounds.
Afbeelding
it
De digitalisering neemt toe en termen als Artificial Intelligence, robotisering en deepfake worden je tegenwoordig om de oren gegooid. Dit brengt uitdagingen met zich mee. Herken jij dit? De  training FutureLab helpt je wegwijs te worden in de digitale wereld.
Afbeelding
Logo FutureLab geel/blauw
Wij Techniek organiseert online zij-instroomsessies ‘Ontdek je kansen in de techniek’. Alle sessies geven algemene informatie over de verschillende functies en mogelijkheden in de installatiebranche. 
Afbeelding
Wijtechniek_onlinebijeenkomst_zijstroomtechniek
Dee workshop wordt aangeboden door Leo Loopbaan. Bij het zoeken en vinden van een (nieuwe) baan kom je terecht op de arbeidsmarkt. In deze workshop gaan we bekijken hoe jij op deze markt je weg kan vinden die leidt tot die gewenste (nieuwe) baan. 
Afbeelding
Het team luistert aandachtig naar Annet Brinkhuis