Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Scholing en ontwikkeling zijn belangrijker dan ooit. Werknemers en werkzoekende moeten zichzelf continu blijven ontwikkelen en werkgevers moeten ervoor zorgen dat hun medewerkers zich hun leven lang blijven ontwikkelen. Investeren in kennis is noodzakelijk om de veranderingen op de arbeidsmarkt bij te houden. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Word een Harrie

Wanneer u als werkgever werk wil bieden aan mensen die extra begeleiding nodig hebben, wilt u er natuurlijk voor zorgen dat de medewerker succesvol ingezet wordt. De Harrie Helpt training is een tweedaagse training waarbij u of een van de leidinggevenden in uw bedrijf wordt opgeleid tot de ideale collega van iemand met een arbeidsbeperking: een natuurlijk begeleider, ofwel een Harrie. Harrie staat voor Hulpvaardig; Alert; Realistisch; Rustig; Instruerend en Eerlijk.

Over de training

De Harrie Helpt training is een tweedaagse training waarin de deelnemers worden opgeleid tot Harrie. Deze training is ontwikkeld voor mensen die als Harrie zullen gaan functioneren of die dit al doen. In deze training krijgen de deelnemers informatie, theorieën, praktijkvoorbeelden en tools die hen helpen bij het succesvol inzetten van de medewerker. Daarnaast is er in de training ook veel ruimte om ervaringen, ideeën en oplossingen uit te wisselen. Relaties van het WSP, die medewerkers uit de banenafspraak of uit 'nieuw beschut' aan het werk hebben, kunnen kosteloos aan de Harrie training deelnemen.

Eerstvolgende trainingen

Wilt u deelnemen aan een training of een van uw medewerkers aanmelden? In Noord-Limburg start de eerstvolgende Harrie Training op 7 september 2021. De tweede trainingsdag staat gepland op 5 oktober 2021. Wilt u meer informatie over deze training? Neem dan contact op met het leerwerkloket.