Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Scholing en ontwikkeling zijn belangrijker dan ooit. Werknemers en werkzoekende moeten zichzelf continu blijven ontwikkelen en werkgevers moeten ervoor zorgen dat hun medewerkers zich hun leven lang blijven ontwikkelen. Investeren in kennis is noodzakelijk om de veranderingen op de arbeidsmarkt bij te houden. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Online informatiebijeenkomst bouw, infra en techniek

Datum en tijd
Einddatum

De bouw, infra en techniek investeren in mensen! Deze sectoren blijven groeien en hebben in de komende jaren veel mensen nodig. Steeds vaker stappen mensen over naar een baan in deze sectoren. Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen we hoe deze sectoren eruitzien, waarom ze mensen nodig hebben en in welke functies, wat de stepping stones zijn en vertelt een zij-instromer over zijn ervaringen van een overstap.

In 2022 zijn er nog informatiebijeenkomsten gepland op 20 september, 18 oktober en 15 november.

Op zoek naar een nieuwe baan?

De bouw & infra heeft de komende jaren nieuwe collega’s nodig. Niet alleen op de bouwplaats maar ook op kantoor. De bouwsector is veelzijdiger dan veel mensen denken. We bouwen niet alleen huizen, kantoren, wegen, bruggen en tunnels maar ook dijken, vaarwegen en spoorlijnen. Ondergronds leggen we kabels en leidingen aan voor elektriciteit, dataverkeer en gas. En we maken bijna voortdurend gebruik van techniek. Daken van zonnepanelen, drones en graafmachines met de modernste software.

Omscholing is mogelijk vanuit jouw specifieke situatie. Of je nu nog aan het werk bent of werk zoekt. Samen met jou onderzoeken we de mogelijkheden.

Wat bieden we?

Je hebt een persoonlijk aanspreekpunt in jouw omgeving aan wie je vragen kan stellen en met wie je kan bekijken of een overstap naar bouw en infra of techniek ook iets voor jou is. Naast de informatiebijeenkomst zijn er diverse andere ‘stepping stones’, zoals een informatiepakket, de paskamer om jouw vaardigheden te matchen met functies, beroepenbijeenkomsten, loopbaancoaching, informatie over en (financiële) ondersteuning voor een opleiding en mogelijkheden tot contact met een werkgever.

Meer informatie?

Hiske heeft afgelopen jaar de overstap gemaakt, kijk hier hoe zij deze overstap ervaart. Op www.jegaathetmaken.nl vind je meer informatie die je kan helpen bij het maken van de overstap.

Meld je aan!

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst? 

In 2022 zijn er informatiebijeenkomsten gepland op 20 september, 18 oktober en 15 november.

Vul het aanmeldformulier in.